Avem un BMW Seria 2 Active Tourer şi o dilemă…

Autor: Andrei Ştirbu 31 oct. 2014 MASINI NOI

Ne-am pricopsit în acest week-end cu un Seria 2 Active Tourer, maşina-horror a puriştilor BMW. Exemplarul nostru nu bifează chiar toate caracteristicile horror, adică nu are sub capotă un motor în trei cilindri. Însă rămâne un MPV compact şi rămâne un BMW cu tracţiune pe puntea faţă. 

Maşina noastră este un 225i, adică are sub capotă un motor turbo cu patru cilindri în linie, de 2,0 litri, care livrează 231 CP la 4.750-6.000 rpm şi 350 Nm la 1.250 rpm. Puriştii ar vedea motorizarea de top ca pe o glumă şi mai bună – un MPV BMW cu tracţiune faţă, care face suta în 6,6 secunde şi atinge 240 km/h este o glumă bună, ce-i drept. 

Iar simplul fapt că există, când ştie că ar putea să enerveze atâţia ultraşi BMW, este o dovadă a faptului că familista compactă este curajoasă. Singurul lucru care ne lipseşte acum este o idee prin care să demonstrăm că este în stare să-şi demonstreze abilităţile, în ciuda modului în care este privită. Aşteptăm, deci, idei de la tine: prin ce probă de foc ar trebui să trecem maşina ca să-i demonstrăm tupeul nativ?

P.S.: „Probă de foc” este doar o figură de stil. Nu avem de gând să dăm foc maşinii sau ceva.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide