Acura 2+1 Coupe

În contextul crizei auto, Honda îşi adaptează proiectele pentru a fi mai accesibile, defuncta NSX lăsînd locul unui mult mai avantajos coupe cu 2+1 locuri, sau cel puţin aşa stau lucrurile în fază conceptuală.

Acura 2+1 Coupe Acura 2+1 Coupe

Modelul din imagini este opera unui tânăr columbian, Leon Paz , realizat în cadrul unui stadiu de practică la Honda Americas. Conceptul a atras atenţia celor de la Honda care ar putea în viitor apela la studiul tînărului pentru a demara un nou proiect. 

Acest  Acura 2+1 Coupe, după cum o sugerează şi numele, explorează o configuraţie puţin abordată până acum, cea de 2 locuri în faţă plus unul în spate. Ideea nu este deloc rea, pentru că în 95% din timp într-un coupe nu vor călători simultan mai mult de trei persoane.

Un alt detaliu interesant şi inovator este prelungirea acoperişului panoramic în partea frontală, peste motor. Până acu am mai văzut constructori care au creat modele cu "inima" la vedere, dar nici unul care să ne arate atât habitaclul cât şi compartimentul motor. Proiectul rămâne un vis frumos, dar se prea poate materializa într-o zi, mai ales că tânătl columbian nu sâa îndepărtat foarte mult de la specificul mărcii Honda.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.