Audi A4 TDI Concept

Audi a venit la Paris cu un model de clasă medie capabil de un cosum mediu mai mic de 4 litri la fiecare sută de km. Aşadar, Volt care?

Audi A4 TDI Concept Audi A4 TDI Concept

În ziua de azi orice producător îşi îndreaptă o mare parte din eforturi spre modelele economice. Audi nu face excepţie şi vine la Salonul Auto de la Paris cu un A4 TDI Concept pus în mişcare de un motor de 2.0 litri ce dezvoltă doar 120 CP şi un cuplu de 290Nm. Neimpresionant. E adevărat. Însă consumul mediu va schimba acest lucru.

Pentru că noul model consumă în medie 3,99 l/100 km. Parcă au calculat să iasă atât. Factor psihologic decisiv că s-a ajuns sub 4 litri. Acesta lucru s-a realizat prin aerodinamica îmbunătăţită, softul performant şi utilizarea unor cauciucuri cu rezisenţă redusă la înaintare. Iar asta nu e tot. Avem şi frâne ce recuperează energia pe frânare şi o stochează temporar în baterii, plus un sistem start-stop. Aşadar, ce îi mai lipseşte să ajungă în producţia de serie? Probabil doar botezul de la salon.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.