Audi Calamaro Flying Concept Car

Este adevărat că multe modele Audi sunt adevărate rachete pe roţi, ce aproape că îşi iau zborul, dar conceptul acesta le depăşeşte pe toate.

Audi Calamaro Flying Concept Car Audi Calamaro Flying Concept Car

Aspectul este impresionantNumele pare format din împreunarea lui Camaro şi calamari, rezultatul fiind o maşinărie ce combină proprietăţile unui avion cu cele ale unei bărci. Legătura cu maşinile pare să fie uitată. Conceptul a fost creat pentru o competiţie de design organizată de Porsche Ungaria, şi potrivit creatorului, inspiraţia a venit de la o sepie.

Designul este interesant, însă noi suntem curioşi de partea tehnică, în special de modul de propulsie sau cel de conducere. Pentru aceste lucruri probabil nu este suficientă o imaginaţie bogată.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.