Audi Q7 Coastline Concept

La Geneva 2008, varianta de serie a lui Audi Q7 V12 TDI va fi prefigurată de un aşa-zis concept: Audi Q7 Coastline vine cu tuşe specifice iachturilor de lux în habitaclu.

Audi Q7 Coastline Concept Audi Q7 Coastline Concept
Prima oară când Audi Q7 V12 TDI a apărut sub formă de concept a fost, culmea, la Salonul Auto de la Detroit 2007.

Audi Q7 Coastline ConceptAcum, la un an distanţă, Geneva 2008 vede un alt concept, bazat pe aceeaşi maşină şi echipat cu acelaşi propulsor diesel monstruos. Audi Q7 Coastline Concept nu rezervă surprize majore la exterior, faţă de conceptul de acum un an, însă interiorul este total schimbat.

Audi Q7 Coastline ConceptÎn primul rând, toate inserţiile de lemn din habitaclu amintesc de puntea unu iacht de lux, în timp ce restul habitaclului este acoperit integral cu piele albă, în ton cu vopseaua caroseriei. Inserţiile din lemn se regăsesc şi pe spătarele scaunelor, atât cele din faţă, cât şi cele două individuale din spate.

Audi Q7 Coastline ConceptÎnsă în portbagaj regăsim impresia cea mai puternică de ambarcaţiune: podeaua acestuia este "tapetată" complet cu furnir, iar, pentru creşterea polivalenţei, există două compartimente inteligente - de fapt, nişte cutii care pot fi pliate în podea.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.