Bailey Blade Roadster Project

Bailey Blade Roadster Project surprinde look-ul vechii şcoli de design şi atingerea tehnologiei moderne, inima bestiei fiind un puternic V8 de 500 CP, montat pe o caroserie tubulară.

Bailey Blade Roadster Project Bailey Blade Roadster Project
Creatorul lui Bailey Blade Roadster Project, Neal Bailey a reuşit să realizeze un design care să înglobeze elemente de stil vechi şi noi. Inspirat de legendarul Shelby Cobra, Neal Bailey, a dorit să creeze un model care să "emane" putere brută şi să aibe imaginea unei maşini a anilor 60', dar să beneficieze de ultima tehnologie în materie de transmisie, suspensie şi propulsie.

Inima roadsterului este un propulsor ROUSH 400IR 8-Stac, un V8 de 6.5 litri care dezvoltă 500 CP la 6.000 rpm şi un cuplu motor de 664 Nm la 4.200 rpm, cuplat la o cutie de viteze manuală cu şase rapoarte. Compartimenul motor a fost gândit să permită montarea mai multor tipuri de motoare, de la voluminosul motor Ford până la propulsoarele compacte de BMW. Practic, Bailey Blade Roadster Project poate fi echipat cu aproape orice tip de motor frontal. Constructorul nu a furnizat informaţii legate de performanţele dinamice ale maşinii, cum ar fi sprintul de la 0 la 100 de km/h sau viteza de top, dar cu siguranţă că aceste date vor face invidioase multe maşini sport de prestigu.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.