Cadillac World Thorium Fuel Vehicle Concept

În aşteptarea surprizei anunţate de Cadillac pentru Salonul Auto Detroit 2009 vă prezentăm conceptul lui Loren Kulesus, un Cadillac al unui viitor foarte, foarte îndepărtat.

Cadillac World Thorium Fuel Vehicle Concept Cadillac World Thorium Fuel Vehicle Concept

Prima masina nuclearaPână când vom afla primele informaţii despre conceptul misterios anunţat de Cadillac pentru Salonul Auto Detroit 2009, să aruncăm o privire asupra acestor schiţe.

Care ne înfăţişează un vehicul al viitorului destul de ciudat, termenul "Thorium" (derivat din elementul thor, din tabelul elementelor chimice) reprezenzând, de fapt, combustibilul acestei maşini ciudate. Cum thorul face parte din familia uraniumului sau plutoniului, este clar că designerul vrea să ne ofere... prima maşină atomică din lume! Măcar la nivel conceptual...

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.