Detroit 2012: Tata eMO concept

La Salonul Auto de la Detroit din acest an, indienii de la Tata prezintă conceptul eMO, o maşină complet electrică.

Detroit 2012: Tata eMO concept Detroit 2012: Tata eMO concept

După cum era de aşteptat şi cei de la Tata urmează tendinţele din industria auto şi s-au apucat să dezvolte maşini electrice. La Salonul Auto de la Detroit, aceştia prezintă conceptul eMO(Electric Mobility), maşină care doreşte să definească o idee, şi anume să ofere tehnologie la un preţ accesibil pentru maşini de oraş.

Cu o autonomie de 160 km şi o viteză de top de 105 km/h, maşina va putea fi oferită la un preţ de 20.000 de dolari, conform lui Nigel Giddons, inginer şef arhitectura autovehiculului.

Din păcate maşina este la stadiu de concept şi va dura destul de mult până ce vom vedea o versiune de serie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.