Duelul electric: Citroen Survolt vs Agni Z2

Două femei pilot “se dau” pe circuit cu două noi modele electrice. Unul este superbul concept Citroen Survolt, iar al doilea este motocicleta supersport Agni Z2, de asemenea cu propulsie electrică.

Constructorul francez scoate la duel pe circuitul de curse Thruxton conceptul electric Citroen Survolt şi motocicleta Agni Z2. Cele două modele electrice sunt conduse de două femei-pilot cu experienţă în cursele cu motor.

La volanul lui Citroen Survolt se află Vanina Ickx, care pilotează în Le Mans şi care este nimeni alta decât fiica lui Jacky Icks cunoscut din Formula 1.

Motocicleta electrică Agni Z2 este pilotată de Jenny Tinmouth, lider în Campionatul de motociclism TTXGP010 şi care a doborât mai multe recorduri de viteză.

Dacă ar fi să le comparăm, Citroen Survolt are două motoare electrice care dezvoltă 300 CP şi poate atinge 100 km/h în mai puţin de 5 secunde, iar Agni Z2 are o masă de 220 kg şi este echipat cu un motor electric de 65 CP, dar poate ajunge la 100 km/h în doar 3,5 secunde.

Deci, ce credeţi?

CARE MODEL ELECTRIC E MAI RAPID?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.