E-Wolf E2 - supercar german electric

E-Wolf este o companie care speră cu E2 să intre în luptă cu Ferrari şi Lamborghini doar cu ajutorul puterii curentului electric.

E-Wolf E2 - supercar german electric E-Wolf E2 - supercar german electric

E-Wolf E2 este deocamdată doar un proiect digital, dar micul constructor german spune că într-o zi va reprezenta o concurenţă cât se poate de serioasă pentru Ferrari şi Lamborghini. Acest model, până să dea clasă constructorilor mai sus amintiţi, reuşeşte întâi să îi copieze, stilul fiind un amestec de linii a la Lamborghini cu o fascie a la Ferrari Enzo.

Atu-ul acestui model va fi energia electrică, furnizată de baterii şi folosită pentru a pune în mişcare patru motoare electrice (unul la fiecare roată) de 134 CP. Rezultă astfel nu mai puţin de 536 CP şi un cuplu de 1.000 Nm. Impresionant, dar nu ar fi primul model care promite multe, dar rămâne în istorie ca un plan măreţ şi doar atât.

O altă promisiune bombastpcă pare autonomia de 300 km, care poate fi obţinută doar prin conectarea la o priză normală timp de 30 de minute. mai multe detalii vom afla în viitorul apropiat, dacă peste acest proiect nu se va lăsa cortina timpului şi toată lumea îl va uita. Până acum cei de la E-Wof au un singur model roadster, bine înţeles electric.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.