Felino cB7, supermaşina canadiană care vrea să ia lumea prin surprindere. UPDATE

Canada este o ţară cunoscută în lumea întreagă pentru siropul de arţar, şi nu pentru industria auto. Dar iată că există canadieni pasionaţi de maşini, oameni care vor să pună pe picioare mărci auto proprii. Aşadar, faceţi cunoştinţă cu noul Felino cB7.

Felino cB7, supermaşina canadiană care vrea să ia lumea prin surprindere. UPDATE Felino cB7, supermaşina canadiană care vrea să ia lumea prin surprindere. UPDATE

Felino cB7 e cea mai nouă supermaşină care vine de pe tărâmul siropului de arţar, Canada. Şi, spre deosebire de Dubuc Tomahawk, acest model chiar există în realitate şi a fost prezentat în cadrul Salonului Auto Montreal 2014 (cine a ştiut că există aşa ceva?).

Supercarul canadian cu nume de staţie emisie-recepţie e creaţia lui Antoine Bessette, şeful companiei Felino şi un pilot de curse născut în Quebec. Bessette a lucrat trei ani la maşina care seamănă cu un Morgan pe LSD, dar nu a dat până acum nici o informaţie despre inima mecanică de sub capotă. Unele zvonuri spun că Felino cB7 va avea un motor V8 cu peste 500 CP, alte zvonuri spun că propulsorul va fi un patru în linie turbo.

Câtă tristeţe. So sad, so very sad...

În acelaşi timp, ştim sigur că, atunci când va fi gata, maşina canadiană va avea parte de o cutie de viteze manuală cu şase trepte şi o distribuţie a greutăţii pe osii de 50/50.

Voi ce părere aveţi despre minunăţia numită Felino cB7?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.