Hummer H3 la SEMA 2008

Autor: Cosmin Iordache 23 oct. 2008 Concepte auto

Hummer H3 Four WheelerTridentul derivatelor Hummer H3, împopoţonate cu tot felul de accesorii off-road, este creat  pentru a demonstra că mezinul familiei nu este doar o fiţă urbană şi poate fi exploatat în sălbăticie la potenţial maxim.

Prima versiune se numeşte Hummer H3T Weekend Warrior şi aduce un plus de putere de 70 CP la cea standard furnizată de V8-ul de 5.3 litri. Plusul de cai putere a fost psoibili prin înlcouirea chiuloasei, a cămăşilor pistoanelor şi a evacuării.  SUV-ul vine încălţat cu pneuri speciale de off-road BFGoodrich Baja şi stă pe suspensii special modificate pentru teren foarte accidentat.

Hummer H3 XAl doilea se cheamă Hummer H3 X şi mizează mai mult pe lifestyle, venind cu jante pe 18 inchi, suprafeţe cromate piele în interior şi sistem multimedia cu DVD pentru ocupanţii din spate.

Ultimul este dezvoltat împreună cu revista Four Wheeler Magazine şi este cel mai profesional dintre cele 3 concepte expuse. Amortizoarele sunt speciale pentru condiţii extreme, roţile au dimensiunea de 16 inchi, dar vin cu pneuri cu un talon mare BFGoodrich Mud-Terrain şi troliu. Sub capotă se va afla acelaşi motor, ajutat însă de un performant sistem de evacuare MagnaFlow.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide