Hyundai Santa Fe Hibrid

Producătorul asiatic va prezenta la Salonul Auto de la Paris un concept car bazat pe actualul Hyundai Santa Fe ce va fi pus în mişcare de un sistem hibrid de transmisie.

Hyundai Santa Fe Hibrid Hyundai Santa Fe Hibrid

Interesanta alegerea motorului OttoAlături de micuţul i20 blue concept, Hyundai va mai avea un model ecologic la Salonul Auto de la Paris. Santa Fe Concept este un SUV dotat cu o transmisie hibridă compusă dintr-un motor pe benzină de 2,4 litri cuplat la o cutie de viteze automată cu şase trepte şi un motor de 30 de kw ce este pus în mişcare de un set de baterii litiu-ion.

Rezultatul este unul îmbucurător, cu emisii de CO2 de 148 de grame la fiecare km şi un consum mediu ce a scăzut până la 6,4 l/100 km.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.