IED Syrma ar putea fi viitorul hypercar McLaren. Dar probabil că nu va fi

Nu, McLaren nu a anunţat niciun megacar, însă liniile acestui concept te duc cu gândul la Surrey.

IED Syrma ar putea fi viitorul hypercar McLaren. Dar probabil că nu va fi IED Syrma ar putea fi viitorul hypercar McLaren. Dar probabil că nu va fi

Din când în când, băieţii şi fetele care lucrează la IED mai fac public câte un rod al muncii lor. Încă n-am uitat formele conceptului Gloria, o Alfa Romeo care nu va exista niciodată. 

Acum, o echipă mixtă de designeri a dat viaţă lui Syrma, un concept car care împachetează circa 900 de cai-putere, livraţi de un V8 de 4,0 litri şi de un motor electric. 

Şi, dacă partea din spate nu te duce cu gândul la McLaren (P1), atunci trebuie să ştii că habitaclul este pregătit pentru trei persoane. 

Probabil că nu-şi va găsit niciodată calea către producţia de serie, tocmai de asta l-am ancorat aici, şi pe site-ul nostru, ca să ne reamintim cât de colorată ar putea fi industria auto dacă lumea ar mai apela şi la designeri independenţi. Sau la carosieri.

via autoevolution.com

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.