Noi detalii despre Hyundai Bayon. Modelul ne indică nouă direcție stilistică Hyundai

Autor: Marius Vișan 20 ian. 2021 Știri auto

Hyundai dezvăluie noi detalii despre Bayon, viitorul crossover din segmentul B. Imaginile prezintă un design impunător, cu aspect general high-tech. Modelul integrează nouă direcție stilistică Hyundai – „Sensuous Sportiness”.

În partea frontală, o bandă de admisie a aerului subliniază lățimea autovehiculului. Caracterul robust al modelului este accentuat suplimentar de grilă frontală cu formă expresivă. Farurile sunt separate de luminile DRL – o arhitectură remarcabilă de iluminare care oferă un aspect distinctiv.

Designul impresionant al părții din spate este subliniat de grafică orizontală a stopurilor, care sunt unite printr-o bandă de culoare roșie. Mai multe informații vor fi dezvăluite în următoarele săptămâni.

Hyundai Bayon, noul autovehicul de clasa SUV al gamei

Hyundai a dezvăluit denumirea noului autovehicul de clasa SUV al gamei – Bayon încă din luna noiembrie 2020. Modelul va fi disponibil pe piață europeană în prima jumătate a anului 2021. Bayon se va alătură modelelor Kona, Tucson, Nexo și Santa Fe, completând familia Sport Utility Vehicle din Europa.

„La nivel european, Hyundai ocupă o poziție predominantă în segmentul SUV, atât din punct de vedere al diversității gamei de modele, cât și al rezultatelor obținute în vânzări”, declar în noiembrie Andreas-Christoph Hofmann, Vice President of Marketing & Product. „Odată cu această lansare, obiectivul producătorului este de a extinde oferta într-un segment extrem de popular.”

Denumirea modelului a avut că sursă de inspirație orașul Bayonne din sud-vestul Franței. Amplasat între Oceanul Atlantic și Munții Pirinei, Bayonne reprezintă destinația perfectă de vacanță pentru activități precum navigație sau drumeții.

Cele mai cunoscute modele de clasa SUV ale gamei Hyundai poartă numele diferitelor regiuni din întreagă lume. Printre acestea se numără Tucson (cel mai mare oraș din sudul statului Arizona), Santa Fe (capitală statului New Mexico) și Kona (regiunea cu același nume din Hawaii) și Nexo (denumirea orașului situat pe cea mai populară insula daneză Bornholm).

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Hyundai


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide