Hyundai a dezvăluit denumirea noului SUV care va rivaliza cu Ford Puma

Autor: Marius Vișan 25 nov. 2020 Știri auto
Hyundai a dezvăluit denumirea noului SUV care va rivaliza cu Ford Puma

Hyundai a dezvăluit denumirea noului autovehicul de clasa SUV al gamei. Acesta se va numi Bayon și va fi disponibil pe piață europeană în prima jumătate a anului 2021.

Cel mai probabil, Bayon se va poziționa ca un SUV entry-level ce va rivaliza cu modele precum Toyota Yaris Cross și Ford Puma. Bayon se va alătură modelelor Kona, Tucson, Nexo și Santa Fe, completând familia Sport Utility Vehicle din Europa.

„La nivel european, Hyundai ocupă o poziție predominantă în segmentul SUV, atât din punct de vedere al diversității gamei de modele, cât și al rezultatelor obținute în vânzări”, a declarat Andreas-Christoph Hofmann, Vice President of Marketing & Product. „Odată cu această lansare, obiectivul producătorului este de a extinde oferta într-un segment extrem de popular.”

Denumirea modelului vinde de la orașul Bayonne (Franța)

Amplasat între Oceanul Atlantic și Munții Pirinei, Bayonne reprezintă destinația perfectă de vacanță pentru activități precum navigație sau drumeții.

Cele mai cunoscute modele de clasa SUV ale gamei Hyundai poartă numele diferitelor regiuni din întreagă lume. Printre acestea se numără:

Tucson – cel mai mare oraș din sudul statului Arizona;
– Santa Fe – capitală statului New Mexico;
– Kona – regiunea cu același nume din Hawaii;
– Nexo – denumirea orașului situat pe cea mai populară insula daneză Bornholm.

Mai multe detalii despre modelul Hyundai Bayon vor fi dezvăluite în perioada următoare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Hyundai


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide