Premiera  Peugeot BB1 Concept arată foarte comic

Despre Peugeot BB1 Concept nu putem spune decât că arată la fel de comic în realitate ca şi în poze. Sincer, ne pare bine că e doar un concept, pentru că nu ştim ce reacţii ar declanşa dacă ar fi văzut pe stradă.

Peugeot BB1 Concept arată foarte comic Peugeot BB1 Concept arată foarte comic

Cel mai probabil ar isca nu doar zâmbete, ci adevărate hohote de râs - dar, mai grav, cu siguranţă ar provoca accidente, deoarece Peugeot BB1 Concept îţi atrage atenţia imediat. Arată caricatural, ce-i drept, dar, dacă îl analizezi mai bine, observi că a fost gândit chiar pragmatic. Bine, înăuntru patru persoane vor sta aproape ca nişte sardele, în ciuda a ceea ce spun francezii - dar, la urma urmei, este doar un concept, nu?!

VEZI POZELE CU PEUGEOT BB1 CONCEPT LIVE LA FRANKFURT 2009

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.