Peugeot Prologue

Asta va fi Prolugue, în fapt un concept ce este avanpremiera viitorului model 3008 de la Peugeot.

Peugeot Prologue Peugeot Prologue

99% versiunea de serie Dar despre Peugeot 3008 deja v-am prezentat azi un clip video spion cu maşina în teste şi chiar anticipam că la Salonul Auto de la Paris vom vedea un concept ca avanpremieră a noului model. Acesta concept este Prologue, o maşină despre care Peugeot spune că a apărut ca o fuziune între două lumi. Aceea a SUV-urilor şi lumea monovolumelor cel mai probabil.

Interiorul prototipului este extrem de modular şi echipat cu cea mai nouă tehnologie, trenul de rulare hibrid fiind şi el la acelaşi nivel, cu un motor termic conectat la roţi împreună cu motoare electrice, împreună furnizând o putere totală de până la 200 CP. Interesant este că vehiculul poate funcţiona exclusiv pe unul din cele două tipuri de motoare sau concomitent pe ambele.

VEZI TOATE ANUNTURILE PEUGEOT.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.