Peugeot Vision Gran Turismo e propunerea mărcii franceze pentru jocul GT6. VIDEO

De la lansare şi până în prezent, peste zece producători auto au creat concepte virtuale pentru jocul Gran Turismo 6 pentru PlayStation. Iar acum a venit rândul celor de la Peugeot, care au făcut un monstruleţ imaginar cu un raport putere:greutate de 1:1.

Peugeot Vision Gran Turismo e propunerea mărcii franceze pentru jocul GT6. VIDEO Peugeot Vision Gran Turismo e propunerea mărcii franceze pentru jocul GT6. VIDEO

Creatorii jocului Gran Turismo 6 au reuşit să convingă peste zece producători de maşini să creeze concepte virtuale pentru simulatorul de curse făcut pentru consola de jocuri PlayStation 3. Iar acum e timpul ca Peugeot să intre în lumea virtuală cu al său Vision Gran Turismo.

La fel ca toate celelalte prototipuri, Peugeot Vision Gran Turismo nu poate fi condus în lumea reală, însă poate fi pus la treabă de aproape oricine în spaţiul imaginar, atâta vreme cât are uneltele necesare. Şi, la fel ca proiectele dinaintea sa, modelul Peugeot are o fişă tehnică foarte ambiţioasă: 875 CP, 875 kg, tracţiune integrală, transmisie manuală şi un sprint de la zero până la 100 km/h în 1,73 secunde.

Designul a fost făcut de aceeaşi echipă care a lucrat la conceptul Onyx, iar asta se vede destul de clar, fiindcă cele două maşini seamănă binişor între ele.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.