Preview Detroit 2012: Honda Accord Coupe Concept

Cei de la Honda au declarat că la Salonul Auto de la Detroit 2012 vor prezenta Honda Accord Coupe Concept.

Preview Detroit 2012: Honda Accord Coupe Concept Preview Detroit 2012: Honda Accord Coupe Concept

Honda va prezenta la Salonul Auto de la Detroit 2012 noul concept Honda Accord Coupe. Oficialii japonezi au subliniat faptul că noul concept vrea să arate direcţia pe care o va lua viitorul Honda Accord destinat pieţei americane. Viitorul model Honda Accord va fi comercializat în America atât în versiune de caroserie cu patru uşi, cât şi în versiune coupe.

Honda Accord Coupe Concept va prezenta un nou look mai dinamic şi mai agresiv a celei de-a noua generaţie Honda Accord, model care va fi disponbil spre vânzare în America în toamna anului viitor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.