Renault Alpine revine în 2010

Zvonurile cu privire la resuscitarea mărcii Alpine par să fie adevărate, pentru că acum avem poze cu un model cel puţin semi-oficial.

Renault Alpine revine în 2010 Renault Alpine revine în 2010

Renault AlpineCarlos Ghosn a declarat că Renault nu va realiza un model concurent pentru bolidul GT-R de la Nissan. Afirmaţie parţial adevărată. Pentru că nu vom vedea de la constructorul francez Renault aşa ceva, însă este foarte posibil să asistăm la un supercar cu numele mărcii Alpine pe capotă.

Modelul prezentat este realizat de către Arseny Kostromin în timpul unei perioade de practică la constructorul francez şi nu ar fi exclus ca această formă extravagantă să-şi facă simţiţă prezenţă pe piaţă peste doi ani. Platforma tehnică poate fi împrumutată de la GT-R, astfel că majoritatea costurilor sunt deja amortizate, chiar dacă motorul necesită montarea centrală. Trebuie doar implementat un nou design, precum cel prezentat azi. Nu pare chiar aşa de greu, nu?

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.