Renault Samsung Motors SM3

Samsung a prezentat până la urmă la Salonul Auto de la Seul varianta finală a sedanului compact SM3, fratele lui Renault Megane 3 Sedan.

Interior de Megane 3 usor modificatAcum este deja oficial. Noul Renault Megane 3 Sedan nu va fi doar un simplu Megane 3 cu un portbagaj, ci va avea o personalitate proprie, cu un design distinct. Poate din această cauză nici nu a fost prezentat la Salonul Auto de la Geneva. Iar primele detalii despre cum ar putea arăta le-am putut vedea la Salonul Auto de Seul, acolo unde Samsung a venit cu SM3.

Practic vorbim de versiunea de serie, ce va debuta în iulie. Renault Megane 3 Sedan împarte cu noul SM3 platforma tehnică şi de aceea ne aşteptăm să vedem noul model care ne interesează mai mult în premieră la Salonul Auto de la Frankfurt. Sau poate chiar mai devreme. Să sperăm doar că nu va fi poziţionat sub celelalte caroserii de Megane 3 din punct de vedere al calităţii iar reducerile de costuri nu-şi vor face simţită prezenţa aşa de mult cum s-a întâmplat în cazul noului Symbol.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.