Saab 9-X BioHybrid şi Cadillac CTS Coupe

Două concepte ale concerrnului american GM au fost premiate la prestigiosul concurs de design şi eleganţă Villa d'Este.

Saab 9-X BioHybrid şi Cadillac CTS Coupe Saab 9-X BioHybrid şi Cadillac CTS Coupe
Cele două concepte, Saab 9-X BioHybrid şi Cadillac CTS Coupe, au fost prezentate la Saloanele Auto de la Geneva şi Detroit, ambele concepte înregistrând un feedback pozitiv, drept dovadă a aprecierii pozitive fiind premile câstigate de acestea la concursul de eleganţă Villa d'Este.

"Sunt foarte mândru că Cadillac CTS Coupe a fost invitat să participe la presigiosul eveniment european. Este cu adevărat o onoare să reprezint echipa de design GM aici.", a declarat Ed Welburn, vicepreşedintele GM Design. Cadillac CTS Coupe dispune o arhitectură clasică a interiorului 2+2, subliniată de un interior îmbrăcat în piele neagră.

Saab 9-X BioHybrid a fost creat de echipă de design-eri sub conducerea lui Anthony Lo, Director Advanced Design at General Motors Europe, în colaborare cu centrul Saab din Suedia. Cu proporţii ale caroseriei foarte compacte, Saab 9-X BioHybrid aduce noi standarde în segmentul premium compact.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.