Skoda Octavia RS+

Prezenţă Skoda la Essen Motor Show a fost marcată de un concept cel puţin intrigant: Skoda Octavia RS+.

Skoda Octavia RS+ Skoda Octavia RS+

Este intrigant pentru că avem în faţă un model care este prezentat drept concept, dar se foloseşte de caroseria unei Octavia 2.1, asta după ce a fost deja prezentat faceliftul oficial. Printre modificări remarcăm jantele negre, interiorul bicolor din nou cu negru şi în plus cu roşu, plus detaliile aerodinamice de la spoilere.

La partea tehnică nimic nu este modificat, schimbările rezumându-se doar la capitolul estetic, ceea ce ne face să credem că acest prototip a avut doar rolul de a nota prezenţa constructorului ceh la un important salon auto. În ceea ce priveşte viitoarea Skoda Octavia RS cu facelift, cel mai probabil o vom vedea la Salonul Auto de la Geneva.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.