Studiotorino Coupetorino - pe baza lui Mercedes SL

Pentru că e desenat de către studioul de design Studiotorino? Pentru că ar fi unicat? Pentru că transformarea cabrioletelor în coupe-uri elegante este la modă?

Studiotorino Coupetorino - pe baza lui Mercedes SL Studiotorino Coupetorino - pe baza lui Mercedes SL

Cu ocazia evenimentului "Turin World Design Capital 2008", Alfred Stola împreună cu stagiarul Piotr Degler Jablonskli au prezentat un concept bazat pe Mercedes SL - după cum probabil toţi v-aţi dat seama, în ciuda lipsei binecunoscutei stele de pe grila frontală.

Detaliile te duc cu gândul la maşini sport italiene ale anilor '60-'70, iar colaborarea apropiată cu designerii Mercedes poate fi un semn că germanii ar putea lua în considerare o ediţie limitată a lui Mercedes SL cu această caroserie. Ceea ce, cu siguranţă, nu i-ar supăra deloc pe colecţionarii milionari.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.