Suzuki A-Star Concept

Pentru că modelul de serie bazat pe Suzuki A-Star Concept va fi destinat în special pieţelor emergente, debutul acestei maşini va avea loc în ianuarie, la Salonul Auto de la New Delhi.

Suzuki A-Star Concept Suzuki A-Star Concept
Nu întâmplător, Suzuki A-Star Concept va fi prezentat la salonul auto indian şi nu la unul dintre marile saloane de renume. Maşina de serie urmează a fi produsă în India şi va fi exportată peste tot în lume. În plus, japonezii afirmă că automobilul va fi conform normelor Euro 5, chiar dacă se doreşte o maşină de buget.

Partenerul Suzuki în India este Murati, iar previziunile de producţie se ridică la 1 milion de unităţi până în 2010. India a devenit în ultimii ani o piaţă chiar mai importantă decât cea japoneză pentru Suzuki, iar noul model ar putea fi înlocuitorul lui Alto.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.