Suzuki Kizashi 3 Concept

Producătorul japonez va prezenta la Salonul Auto de la New York de luna aceasta al treilea model din seria de concepte Kizashi, cel mai aproape de versiunea de serie a unui viitor sedan Suzuki.

Suzuki Kizashi 3 ConceptSuzuki a confirmat de curând că la New York International Show luna aceasta va dezvălui un nou concept din seria Kizashi, ce nu va reprezenta doar o întregire a gamei, dar cel mai important, va furniza numeroase detalii despre un viitor sedan sportiv oferit de producătorul japonez.

De asemenea, la standul de la salonul american se vor regăsi şi cele două concepte din serie, Kizashi 1, ce a debutat la Salonul Auto de la Frankfurt şi Kizashi 2, dezvelit la Tokyo Motor Show anul trecut în Octombrie.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.