Teaser Peugeot pentru Paris 2010

Nu se putea ca, pe teren propriu, la Salonul Auto Paris 2010, Peugeot să nu prezinte un concept. Despre ce este vorba, nu ştim încă. Putem doar să ghicim, graţie campaniei de teasere.

Cei de la Peugeot sunt recunoscuţi pentru concursul de design anual pe care îl desfăşoară şi care, de ce să nu recunoaştem, le dă multe idei celor din departamentul de design. Nici la Salonul Auto Paris 2010 nu vom rămâne dezamăgiţi, francezii pregătindu-ne un concept emoţionant, dacă ar fi să ne luăm după campania de teasing.

Aceasta constă în câteva imagini greu de descifrat (detaliile maşinii fiind ascunse în întuneric), precum şi dintr-un video care ne anunţă că, în 29 septembrie, vom rămâne cu gura căscată în faţa unui concept descris de cuvântul "EMOTION".

La saloanele auto recente, Peugeot ne-a prezentat concepte destul de contradictorii: dacă micul BB1 Concept de la Frankfurt 2009, este puţin probabil să intre în producţie de serie, iată că Peugeot 5, inaugurat la Geneva 2010, a prefigurat noul Peugeot 508, iar Peugeot SR1 probabil va fi urmat în producţie de serie de un urmaş al lui 407 Coupe.

Deocamdată, putem fi siguri că noul concept Peugeot de la Paris 2010 va fi o maşină electrică şi care va aduce multe inovaţii ecologice. Aşteptăm cu interes să vedem despre ce va fi vorba.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.