Teaser Peugeot pentru Paris 2010

Nu se putea ca, pe teren propriu, la Salonul Auto Paris 2010, Peugeot să nu prezinte un concept. Despre ce este vorba, nu ştim încă. Putem doar să ghicim, graţie campaniei de teasere.

Cei de la Peugeot sunt recunoscuţi pentru concursul de designanual pe care îl desfăşoară şi care, de ce să nu recunoaştem, le dămulte idei celor din departamentul de design. Nici la Salonul AutoParis 2010 nu vom rămâne dezamăgiţi, franceziipregătindu-ne un concept emoţionant, dacă ar fi să ne luăm dupăcampania de teasing.

Aceasta constă în câteva imagini greu de descifrat (detaliilemaşinii fiind ascunse în întuneric), precum şi dintr-un video carene anunţă că, în 29 septembrie, vom rămâne cu gura căscată în faţaunui concept descris de cuvântul "EMOTION".

La saloanele auto recente, Peugeot ne-a prezentatconcepte destul de contradictorii: dacă micul BB1 Concept de la Frankfurt2009, este puţin probabil să intre în producţie de serie, iatăcă Peugeot 5, inaugurat la Geneva2010, a prefigurat noul Peugeot 508, iar Peugeot SR1 probabil va fi urmat în producţiede serie de un urmaş al lui 407 Coupe.

Deocamdată, putem fi siguri că noul concept Peugeot dela Paris 2010 va fi o maşină electrică şi care va aducemulte inovaţii ecologice. Aşteptăm cu interes să vedem despre ce vafi vorba.