Toyota FT-86 Concept la Tokyo Motorshow 2009

Toyota a prezentat la Tokyo Motorshow 2009 noul FT-86, un coupe realizat în colaborare cu Subaru, disponibil pentru moment sub formă de concept.

Interiorul este departe de serieCoupe-ul cu patru locuri a fost prezentat iniţial sub forma concept, care nu este nici unul electric şi nici hibrid. Vorbim de o maşină sport veritabilă, cu propulsie şi un design pe măsură pretenţiilor. Dimensiunile compacte, lungimea având de exemplu doar 4,16 m, asigură o utilizare plăcută în aproape orice condiţii, în timp ce ampatamentul de 2,57 m va oferi un spaţiu interior suficient.

Partea estetică a fost definitivată la studioul localizat în Nice, Franţa, în timp ce partea tehnică a fost realizată împreună cu cei de la Subaru, care se vor ocupa mai ales de furnizarea motoarelor, cel mai probabil în variantele de 2.0 şi 2.5 boxer cu sau fără supraalimentare.

Puterea va porni astfel de la aproximativ 150 CP şi va ajunge chiar şi la 300 CP în versiunile cele mai puternice. Subaru îşi va prezenta în curând şi varianta proprie a coupeului, cu un design schimbat însă. Până atunci, putem admira noua Toyota FT-86, care se va lansa la finalul lunii la Tokyo Motor Show.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.