Trabant nT Concept revine la Frankfurt 2009

Prezenţa noului Trabant la Salonul Auto de la Frankfurt a fost una cel puţin exotică, firma IndiKar prezentând Trabant nT Concept. Unde "nT" vine de la "New Trabi", care este... electric.

Trabant nT Concept revine la Frankfurt 2009 Trabant nT Concept revine la Frankfurt 2009

De ce exotic? Deoarece standul în care noul Trabant nT Concept era expus, deşi situat central în aceeaşi hală cu Opel, Peugeot sau Citroen, era greu de observat din cauza culoarelor înguste. Din punct de vedere estetic maşina este incredibil de reuşită, cu gene clare, dar modernizate, care chiar de la prima privire reuşesc să ne atragă atenţia asupra unui lucru foarte interesant. Şi anume că actualul Mini de fapt seamănă foarte mult cu vechiul Trabant, din care s-a inspirat şi noul concept, în mod foarte evident.

În interior, calitatea materialelor este bună, ceasurile de bord afişate pe un LCD arată senzaţional, iar aspectul ecologic, dat chiar şi de acoperişul cu celule foto-voltaice, nu este deloc de neglijat. De fapt, o eventuală intrare în serie a unui model cu un asemenea design ar fi un eveniment extrem de interesant. Ne-am putea aştepta chiar la surprize în acest caz.

VEZI CUM ARATĂ NOUL TRABANT LIVE LA FRANKFURT 2009

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.