Premiera  Volkswagen L1 Concept live la Frankfurt 2009

Nu putem spune despre Volkswagen L1 Concept că e o maşină în adevăratul sens al cuvântului, dar măcar atrage atenţia printr-un aspect interesant. Bineînţels, punctul forte rămâne consumul.

Volkswagen L1 Concept live la Frankfurt 2009 Volkswagen L1 Concept live la Frankfurt 2009

Consumul de puţin peste un litru la 100 km este ceea ce atrage atenţia instantaneu asupra lui Volkswagen L1 Concept, o maşină cu un aspect cam ciudat pentru ceea ce suntem obişnuiţi în general de la o maşină de serie şi, în particular, de la o maşină Volkswagen. Valoarea de 1,38 litri/100 km se obţine datorită propulsiei hibrid-diesel şi utilizării fibrei de carbon pentru şasiu şi caroserie, dar şi datorită coeficientului aerodinamic foarte bun. Rămâne un concept foarte interesant din punct de vedere tehnic.

VEZI NOUL CONCEPT VW L1 LIVE LA FRANKFURT 2009

Vezi şi alte subiecte LIVE de la Frankfurt 2009:

Trabant aduce un concept electric

Patru concepte Renault E.Z. la salonul german

Audi e-tron cu un cuplu fenomenal de 4.500 Nm!

Conceptele Mini fac show

VEZI AICI TOATE PREMIERELE DE LA FRANKFURT 2009!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.