Volvo S60 Concept

Volvo ne va prezenta la Salonul Auto de la Detroit conceptul ce preconizează viitoarea generaţie S60, construită pe platforma tehnică a lui Ford Mondeo.

Volvo S60 Concept Volvo S60 Concept

In serie va fi mai micaProducătorul suedez s-a mulţumit să ne pună la dispoziţie o singură poză cu interiorul maşinii, dominat de o consolă centrală lungă de 1,6 metri realizată din cristal în colaborare cu expertul Orrefors. "Dacă vrei să explorezi întregul suflet al designului scandinav, realizările suedeze în materie de sticlă sunt un punct natural de inspiraţie. De altfel, suprafeţele mari de sticlă sunt componente ale arhitecturii suedeze moderne", a declarat Steve Mattin, director de design la Volvo.

Imensa consolă centrală nu va ajunge integral în producţia de serie, dar creează premizele unei prezenţe de o intensitate mai redusă. Conceptul va fi prezentat peste câteva luni la Salonul Auto de la Detroit, pentru ca modelul final să ajungă în showroomuri un an mai târziu.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.