Cele mai bune hatchback-uri pe care le poţi cumpăra în 2019 – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 03 apr. 2019 Dosar & Analize

Dintre toate maşinile, hatchback-ul are una dintre cele mai grele misiuni. Trebuie să fie fiabil, spaţios, uşor de parcat, să consume puţin, să fie accesibil ca preţ şi fie dotat cu cât mai multe sisteme de siguranţă. 

Autoexpress.co.uk a făcut o listă cu cele mai bune hatchback-uri recomandate pentru 2019. 

1. Volkswagen Golf

VW Golf se dovedeşte o maşină reuşită, decentă ca aspect, accentul fiind pus pe robusteţe, în timp ce capitalul de imagine câştigat până acum este extraordinar. Interiorul maşinii poate fi catalogat drept un etalon ca şi calitate a materialelor şi asamblării, în timp ce caracterul practic este la cote înalte. 

2. Skoda Octavia

Dacă este să o judecăm după designul exterior sau interior, asta rămâne o chestiune de gust, însă Skoda Octavia este bine echipată, are un consum bun, se mişcă excelent şi este spaţioasă. Maşina este gândit să reziste în timp. Ca idee, Skoda Octavia nu aş putea spune că e o maşină frumoasă, dar, cu siguranţă, este o maşină care inspiră încredere şi atât spirit familist, cât şi spirit business. 

3. Ford Focus

Noul Ford Focus a devenit mai distractiv de condus şi dispune de toate elementele de care ai nevoie ca să te bucuri de el în fiecare zi şi să ajungi de fiecare dată acasă în siguranţă.

4. Mercedes A-Class

Pentru cei pasionaţi de gadget-uri, tehnologie şi confort noua Clasa A are tot ce îi trebuie ca să îi mulţumească. Spaţiile de depozitare din partea din faţă a habitaclului reprezintă un alt atu, poziţia de drum este confortbilă, iar cele trei moduri de condus sunt suficiente pentru o maşină de oraş. Cel mai accesibil Mercedes-Benz Clasa A costă 26.888 euro, însă pentru a benefiacia de toate dotările necesare unei maşini din 2019 va trebui să mai adougaţi câteva mii de euro pentru extraopţiuni.

5. Kia Ceed

Kia Ceed reprezintă o reuşită a coreenilor. Designul este modern şi atractiv, pachetul tehnologic este consistent, iar motorizările şi ţinuta de drum sunt reuşite.

6. Opel Astra

7. Renault Megane

8. Honda Civic

Honda Civic vine cu un preţ de bază destul de ridicat (17.500 euro), însă dotările incluse  justifică costul. Propulsorul de 1 litru şi 130 CP oferă suficientă putere pentru a fi alegerea majorităţii, iar transmisia CVT face pereche bună cu cel mai mic motor al japonezilor, iar modul Sport al cutiei oferă un parcurs mai dinamic.

9. Peugeot 308

10. Mazda 3

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide