FOTO. Maşini second-hand puternice, până în 10.000 de euro

Autor: Iulian Dnistran 28 dec. 2015 Dosar & Analize

 


Dilema noastră de astăzi a fost simplă: care sunt cele mai puternice maşini la mâna a doua din România care costă mai puţin de 10.000 de euro? Am intrat pe marile site-uri de anunţuri auto şi, după ce am dat la o parte exemplarele care păreau dubioase, am ales cu câteva modele pe care vi le prezentăm mai jos. 

Înainte de a citi lista, trebuie să îţi spunem că selectat modele care au peste 160 de cai putere, ceea ce probabil va creşte costul unui plin de benzină. Aşadar, dacă te gândeşti să îţi achiziţionezi o maşină cu un motor mai puternic, ia în considerare şi acest aspect. 

1. Audi A8 – 7.500 EUR

Descrierea acestei maşini sună cam aşa:  Audi A8 4.0 TDI, FULL OPTIONS, 272 de cai putere, buton de start cu amprentă, trapă solară, actele sunt la zi, iar proprietarul poate oferi şi adeverinţă ANAF de achitare a taxelor.

2. Jaguar S-Type – 5.800 EURO 

Acest Jaguar S-Type are un motor de 207 cai putere, este dotat cu o cutie de viteze automată, are un rulaj de 162.000 de kilometri, taxa de mediu a fost plătită şi nerecuperată, este dublu climatronic, are comenzi pe volan, geamuri electrice, oglinzi electrice şi încălzite, este docorat cu elemente din lemn de mahon, volan îmbrăcat în piele şi proiectoare ceaţă.

3. Mercedes-Benz M-Classe ML – 9.900 EURO

Acest Mercedes Benz ML 320 CDI 4 Matic de 224 CP este fabricat în 2006, a fost achiziţionat de la o reprezentanţă din Constanţa, beneficiază de pachetul Off Road, faruri Xenon, scaune faţă încălzite + memorie şi jante aliaj.

4. Mercedes-Benz SLK-Classe SLK – 8.950 EURO

Descrierea maşinii sună cam aşa: Mercedes Benz SLK 200 kompressor de 170 de cai putere, anul de fabricaţie 2006, înmatriculat în Romania în anul 2013, taxa plătită şi nerecuperat care poate fi dovedită prin adeverinţă ANAF, jante 18 AMG cu cauciucuri noi de iarnă marca MICHELIN, decapotare electrică impecabilă, proiectoare xenon, două chei, iar proprietarul acceptă orice test sau vizită la service.

5. BMW X5 – 10.000 EURO

Acest BMW X5 de 218 CP din 2007 are taxa platită şi nerecuperată, şi beneficiază de o serie de dotări precum: sistem de navigaţie în limba română, patru geamuri electrice, faruri bi-xenon, un interior din piele bine întereţinut, oglinzi electrice şi încălzite, dublu climatronic, comenzi volan, senzori de parcare faţă-spate şi trapă panoramică. 

6. Dodge Nitro – 8.200 EURO

O maşină destul de rară pe stăzile din România acest Dodge Nitro SXT (177 CP) în variantă full este dotat cu scaune din piele reglabile electric şi încălzite, şi are un sistem de navigaţie cu hard drive şi touch. Mai beneficiază şi de un monitor pentru locurile din spate şi trapă. Taxa de mediu este plătită şi nerecuperată, iar istoricul de service poate fi verificat oricând la reprezentanţă.

7. Chrysler 300C – 9.300 EURO

Acest Chrysler 300C – 3.0 CRD – V6 de 218 CP are taxa de mediu platită şi nerecuperata, faruri bixenon adaptive cu spălătoare faruri, trapă, sistem de navigaţie, volan electric din piele şi mahon, pedalier electric care se ajustează, sistem audio Boston cu zece boxe şi două subwoofere, senzori de parcare spate, pilot automat cu limitator de viteză şi multe alte dotări care o fac să-şi merite fiecare bănuţ.

8. Infiniti FX 35 – 7.500 EURO

Acest Infiniti FX 35 de 280 de cai putere este din 2008, are 164.000 de kilometri la bord, este înmatriculată în România şi are numeroase dotări care-i completează la fix performanţele motorului: geamuri + oglinzi electrice, interior din piele, navigaţie, comenzi volan şi jante aliaj. Taxa de mediu este plătită şi nerecuperată. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide