Din ce ţări provin materialele aflate în componenţa noului Bentley Continental GT

Autor: Marius Vişan acum 3 ani Dosar & Analize

Când vine vorba de maşini de lux, nimic nu se compară cu Bentley Continental GT. Modelul britanic este de neegalat la capitolul calitatea materialelor. De la piele naturală, până la furnir rar, noul Continental GT este dotat cu materiale premium provenite din mai multe zone ale lumii.

Jante din Japonia 

Noua jantă din aliaj de 22 de inci a lui Continental GT este fabricată în Japonia, aceasta fiind lustruită manual pentru a-i evidenţia zonele de accent. 

Piele din Germania

Fiecare interior Continental GT este fabricat din piele de taur provenită dintr-o anumită regiunea din Germania, şi cusut cu 2,8 km de aţă pentru a crea o cabina somptuoasă. Aleasă cu atenţie şi cusută cu precizie, pielea contribuie enorm la senzaţia de confort din fiecare Continental GT. 

Lemn de Koa din Hawaii

Experţii de la Bentley se străduiesc să găsească cele mai bune furniruri din lume. Pentru Continental GT au ales lemnul de Koa. Koa este o specie originară din Hawai şi este în general considerat a fi cel mai pur lemn din categoria lemnului masiv. Cu toate că acest lemn este mult mai moale, mai “soft” în comparaţie cu celelalte esenţe de lemn folosite de noi, este mult mai uşor de prelucrat, iar odată cu finisarea acestuia, lemnul ia culoarea luciului. În funcţie de sezonul de recoltare, lemnul Koa va produce tonuri care variază de la culoarea aurului spre brun roşcat. 

Piele Alcantara din Italia

Pielea Alcantara decorează interiorul modelului Continental GT, aceasta fiind provenită direct din Italia. Textura acestui tip de piele creează o experienţă plăcută atât la nivel estetic, cât şi la nivel tactil, pentru o experienţă unică a celui care pătrunde în maşină. 

Ceasuri din Elveţia

Ceasul de pe bordul lui Continental GT poartă semnătura Bentley şi emblema aripilor. Acesta este produs de una dintre cele mai cunoscute firme de ceasuri mecanice din Elveţia. 

 Marius Vişan
Marius Vişan
Marius Vişan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2009, când a început cursurile Facultăţii de Jurnalism. Contactul cu maşinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obţinerea permisului auto, iar pasiunea a culminat în anul ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide