Top 10 maşini pentru gay în USA (II)

Autor: Dan Vache 27 iul. 2007 Dosar & Analize

Un top recent realizat de gaywheels.com – site dedicat fetelor şi băieţilor care şi-au uitat orientarea sexuală firească – a dezvăluit care sunt cele mai căutate maşini online, în 2007. Faţă de topul prezentat în primăvară, diferenţele sunt destul de mari.

New entry direct pe locul I este nimeni alta decât noua Toyota Yaris. Ceva mai spaţioasă decât buburuza cu care eram obişnuiţi şi care excela în topul preferinţelor feminine, noul model este cel mai căutat de către bărbaţi… ăăă, gay, pardon! După ce i-a luat locul lui Echo pe linia de producţie, Yaris fură inimile băieţilor pasionaţi de băieţi şi maşini. Să fie atuuri fiabilitatea, finisajele excelente şi preţul mic? Aş fi crezut că homosexualii preferă maşini puternice, cu mulţi cai sub capotă şi design futurist, care atrag privirile masculilor.

Următoarea în listă este o maşină de familie. Saab 9-3 a primit un nou interior în 2007, o cutie de viteze cu 6 trepte şi patru noi variante de culori – Electric Blue metallic, Smoke Beige metallic, Arctic White si Titan Grey. Eu tot cred că gay-ii preferă roşu.

Mazda MX-5 Miata completează podiumul. Modelul 2007 aduce ca noutate un hard top escamotabil şi un preţ ceva mai mare. Sportiva cu 2.000 cmc, din categoria fun-to-drive, care demonstrează că nu-ţi trebuie prea multă putere ca să fii rapid, câştigă multe voturi pe site-ul auto pentru gay.

Volkswagen atacă topul cu trei modele – Jetta, Eos si Golf. Se pare că VW câştigă din ce în ce mai mult teren în preferinţele conducătorilor auto, fie gay sau straight. De fapt, Eos se află pentru a doua oară în topul preferinţelor homosexuale. Noul model coupe-cabrio are un hard-top sofisticat, care se retrage în portbagaj în doar 25 de secunde, atunci când i se comandă, iar plafonul este din sticlă, permiţând luminii să pătrundă în habitaclu, special pentru homosexualii claustrofobi.

Dodge a fost adorat de către gay înca de la modelul Charger. Acum, însă, aceştia preferă un crossover cu personalitate, multe gadgeturi şi un preţ acceptabil, look agresiv şi exterior flashy. Un Caliber pentru băieţii zvăpăiaţi şi dornici de aventuri (de orice natură), vă rog!

Ei, iată că a venit şi rândul limuzinelor. Pun pariu că cei care le caută în disperare pe gaywheels.com, situându-le astfel pe locul 7 în topul preferinţelor gay, sunt homosexuali sofisticaţi, iubitori de lux şi confort sporit. Un nou model hybrid completează linia Camry de la Toyota, o maşină economică şi performantă, cu un interior primitor, care parcă pluteşte pe carosabil. De fapt, întreaga linie Carmy a împrumutat ceva de la Lexus. Şi atunci, cum să nu fie dorită?

Audi este o premieră printre achiziţiile pe patru roţi ale homosexualilor. Deşi mai la sfârşitul clasamentului, modelul A3 cucereşte prin fiabilitate, sportivitate, design interior delicios şi preţ rezonabil. Atât băieţii, cât şi fetele o conduc cu plăcere. Ba mai mult, A3 este alegerea ideală pentru cei care vor o maşină care să imbine agilitatea unei sportive şi capacitatea de a căra cât mai multe bagaje. O maşină solidă atât la exterior, cât şi în interior, care confirmă zicala “esenţele tari se păstrează în sticluţe mici”.

The Rabbit is back! Maşina cu look-ul cel mai gay din istorie nu se dezminte. Golf 1 cabrio părea că a fost creată special pentru homosexuali. Acum, după cinci generaţii, Golf V îşi păstrează feminitatea şi continuă seria, fiind maşina de toate zilele pentru un gay… normal.

Infinity FX încheie clasamentul. O fi el ultimul în preferinţele gay, dar cu siguranţă ocupă un loc fruntaş în inimile heterosexualilor. Un SUV stilat, cu ceva influenţe sporty, care îmbină îndemânarea on-road cu abilităţile off-road. FX este unul dintre cele mai rapide SUV-uri din clasa lui şi are o greutate ideală pentru a oferi siguranţă şi a realiza, în acelaşi timp, manevre rapide.

Lucrurile se opresc aici, pentru moment, însă preferinţele minorităţilor sexuale se modifică de la o zi la alta. E clar, băieţii îşi schimbă mai uşor maşinile decât orientarea.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide