Bentley a anunțat lansarea noului Flying Spur Hybrid – VIDEO

Autor: Marius Vișan 07 iul. 2021 Știri auto

Bentley își extinde gama de modele hibride cu Flying Spur Hybrid.

Noul Flying Spur încorporează un portofoliu de echipamente inteligente. Serviciile conectate vor include My Battery Charge, My Car Statistics, și My Cabin Comfort.

Pentru a oferi un feedback suplimentar șoferului, instrumentele de bord includ informații suplimentare care arată când mașina funcționează exclusiv cu unitatea EV. Totodată, acesta afișează rata de regenerare la frânare sau la utilizarea motorului cu ardere internă.

Cu Flying Spur Hybrid Bentley atinge o nouă etapă a drumului spre electrificare

În interiorul cabinei, comutatorul Start-Stop automat a fost înlocuit cu un control pentru cele trei moduri E – EV Drive, Hybrid Mode și Hold Mode, permițând șoferului să gestioneze utilizarea bateriei în timpul călătoriei. Modul EV Drive este activat imediat ce mașina este pornită.

Cel mai recent membru al noii game hibride a Bentley combină un motor V6 pe benzină, de 2,9 litri, cu un motor electric. Acesta oferă o putere totală de 544 CP și un cuplu de 750 Nm – cu 95 CP mai mult decât Bentayga Hybrid. Noul Flying Spur poate parcurge peste 700 km când este complet alimentat.

Combinația dintre un motor extrem de eficient și un motor electric oferă aceeași flexibilitate asociată cu motoarele W12 și V8.

Noul motor V6 de 2,9 litri atinge 416 CP și 550 Nm până la 5650 rpm, este similar cu motorul V8 de 4,0 litri. Motorul electric – situat între transmisie și motorul cu ardere internă – oferă până la 136 CP și 400 Nm. Motorul sincron cu magnet permanent oferă instantaneu un cuplu complet pentru o accelerație silențioasă la pornirea de pe loc. Răspunsul rapid al cuplului minimizează orice întârziere asociată adesea cu timpul de răspuns al turbocompresorului.

Grupul propulsor combinat accelerează Flying Spur Hybrid de la 0 la 96 km/h în 4,1 secunde (Flying Spur V8: 4,0 secunde). Viteză maximă pe care o atinge este de 284 km/h.

Motorul electric este alimentat de o baterie litiu-ion de 14,1 kWh ce poate fi încărcată la 100% în două ore și jumătate.

VIDEO

Elemente de design exterior subtile

Flying Spur Hybrid dispune de șapte culori în standard. Cei mai pretențioși au la dispoziție alte 60 de culori. O emblemă Hybrid pe aripile din față, guri de evacuare ovale quad și conectorul de încărcare universal acoperit de pe aripa spate stânga sunt specifice noului model.

Roțile standard de 20 de inci sunt completate de gama de roți opționale de 21 de inci în finisaj vopsit gri mat sau lucios și 22 inci Mulliner Driving Specification. Acestea sunt disponibile în trei finisaje diferite.

Interiorul Flying Spur Hybrid este habitaclu modern și luxos. Există scaune confortabile, disponibile în cinci culori de piele, cu tema „Wing” a Bentley pe consola inferioară și pe fascia. Opțiunea Colour Specification adaugă încă 10 culori de piele și două configurații interioare în două tonuri.

Intră în GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Bentley


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide