Primul MINI Electric de curse, filmat la Brand Minds. Invitat special: Horia Tecău – VIDEO

Autor: Marius Vișan 28 iul. 2022 Știri auto

Brand Minds a fost gazda şi unei prezentări a modelului electric Racing MIMI.

Primul MINI Electric de curse din istorie a făcut slalom printr-una dintre cele mai complexe instalaţii de laser indoor instalată vreodată în România.

Hala B2 de la Romexpo a găzduit conferinţa Brand Minds şi a fost organizată în două secţiuni – sala de eveniment care a acomodat peste 6.000 de persoane şi o zonă de primire, de peste 3.000 m2. Acest ultim spaţiu a găzduit una dintre cele mai complexe instalaţii de lasere indoor din România şi, în partea centrală, un singur exponat – Racing MIMI. Instalaţia, pregătită de Alexandru Neacşu, a folosit 11 lasere de ultimă generaţie care au construit modele de lumină pe aproape toată suprafaţa sălii.

Echipa MIMI a pregătit o prezentare cu accente de vopsea fluorescentă pe caroserie, puse în evidenţă de mai multe surse de lumini UV.

La închiderea evenimentului, cei 3.000 m2 şi instalaţia de 11 lasere s-au transformat într-unul dintre cele mai spectaculoase circuite de slalom construite vreodată. La comenzile maşinii a fost chiar inginerul din spatele transformării MINI în acest sezon – Horia Platona. Demonstraţiile au fost deschise cu un copilot special, prieten al proiectului, care tocmai a încheiat evenimentul de retragere din cariera activă – jucătorul de tenis Horia Tecău.

Intră în GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: MINI


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide