Tesla Model S cu volan rectangular a fost fotografiată pe drumurile publice

Autor: George Cristea 02 mart. 2021 Știri auto

Tesla a prezentat recent o versiune actualizată a lui Model S, care a surprins în primul rând datorită volanului rectangular, care imită o manșă de avion. Deși s-a speculat inițial că un astfel de volan nu va primi aprobarea autorităților, o Tesla Model S cu volan rectangular a fost fotografiată pe drumurile publice.

Intră în Galeria FOTO

Primele fotografii din trafic ale unei Tesla Model S cu volan rectangular au ajuns pe Twitter, iar acestea oferă o imagine clară a noii teme Tesla de interior. Un fan Tesla a fotografiat un exemplar Model S vopsit în Deep Blue Metallic cu interiorul nou. Acesta include finisajul din lemn de pe fețele ușilor, panoul de instrumente revizuit și ecranul central ampasat orizontal, precum și celebrul (deja) volan rectangular. Fotografiile au fost făcute în centrul Redwood City din Silicon Valley.

Imaginile arată că mașina are numere de producător, ceea ce înseamnă că este vorba de un prototip aflat în faza finală de testare. Chiar dacă foografiile sunt interesante, acestea nu reprezintă o confirmare a faptului că modelul de serie va fi livrat cu un astfel de volan.

Tesla Model S cu volan rectangular: fotografii din traficul real

Ceea ce surprinde din fotografii este absența unei coloane clasice de direcție, dar și a butoanelor pentru acționarea semnalizatoarelor. Știm din prezentarea Tesla că acestea vor fi capacitive, dar zonele active de pe volan nu pot fi identificate din fotografii.

Imaginile mai arată un interior care pare în formă finală a producției de serie, cu o zonă pentru pasagerii din spate actualizată și un ecran tactil color acolo unde la alte mașini se află gurile de ventilație pentru pasagerii din spate.

Actualizarea lui Model S a fost anunțată de Tesla în urmă cu o lună, după ce mulți au criticat nava amiral a flotei producătorului american. Lansat în urmă cu aproape nouă ani, Tesla Model S avea nevoie urgentă de un refresh care să o aducă la nivelul actual de tehnologie și rafinament. Modelul înrudit Model X a primit și acesta o actualizare similară, chiar dacă acesta a avut premiera în 2015.

sursa: Teslarati

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide