Un nou accident misterios, cu o Tesla Model Y implicată, a avut loc în China – VIDEO

Autor: Marius Vișan 29 nov. 2022 Știri auto

Un nou accident mortal în care a fost implicată o Tesla Model Y a avut loc în China.

În acest moment, dinamica accidentului este neclară, iar autoritățile chineze investighează întreaga situație.

În urmă cu aproximativ două săptămâni am scris despre un accident misterios care a avut loc în China, în care a fost implicată o Tesla Model Y. Potrivit proprietarului său, mașina electrică a luat-o razna, accelerând necontrolat și ucigând două persoane.

Ieri, pe 28 noiembrie, tot în China, au apărut informații despre un nou accident în care a fost implicată o altă de la Tesla, pe care autoritățile locale încă îl investighează.

Încă un accident mortal în care a fost implicat o Tesla a avut loc în China

Aparent, această Tesla Model Y, din motive încă neelucidate, a trecut printr-o intersecție cu semafor având o viteză foarte mare. Mașina a intrat în coliziune cu două vehicule și a provocat moartea a două persoane.

Accidentul în care a fost implicată mașina lui Elon Musk a avut loc luni, 28 noiembrie, în orașul Taizhou, provincia Zhejiang. Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din apropierea locului accidentului, care au fost distribuite pe site-ul de socializare chinez Weibo, arată cum Tesla traversează intersecția înainte de accident.

Pe internet a apărut și o altă înregistrare video realizată de o cameră de bord. Din păcate, niciuna dintre aceste înregistrări nu arată momentul accidentului, ci înainte și după ce impactul a avut deja loc.

Vom vedea la ce concluzii vor ajunge autoritățile chineze și dacă în acest caz a fost vorba de o defecțiune a vehiculului sau dacă accidentul a fost cauzat de neglijența șoferului.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captură video YouTube - CarNewsChina


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide