Informații complete despre Kia Stinger facelift

Autor: Marius Vișan 27 aug. 2020 MASINI NOI

Kia a dezvăluit detalii complete despre Kia Stinger facelift (2020). Fastback-ul sportiv are o serie de actualizări care contribuie la amplificarea caracterului său de gran turismo.

Pe lângă designul împrospătat Kia Stinger 2020 include cele mai recente funcționalități de asistență și siguranță, precum și pachete pentru interior. Pentru America de Nord, modelul este oferit și cu un nou motor turbo de 2.5 litri.

Noul Kia Stinger va fi comercializat în Coreea de Sud în cel de-al treilea trimestru al anului 2020, iar în multe din piețele globale Kia, către sfârșitul anului.

Noul Stinger oferă trei motoare turbo pe benzină.

Un motor nou a fost adăugat în gama Stinger exclusiv pentru clienții din America de Nord. Noul motor T-GDi de 2.5 litri se află între cele două propulsoare pe benzină existente, producând 304 CP la 5.800 rpm. Cuplul maxim de 422 Nm al noului motor în patru cilindri, este disponibil între 1.650 și 4.000 rpm.

Cel mai puternic motor din gama Stinger, motorul twin-turbo T-GDi de 3.3 litri rămâne neschimbat, cu excepția unui nou sistem electronic de evacuare variabilă care produce un sunet mai proeminent în modul de conducere Sport.

Motorul turbo de 2.0 litri în patru cilindri, disponibil de asemenea încă de la lansarea modelului în 2017, este neschimbat, producând 255 CP la 6.200 rpm și oferind un cuplu de 353 Nm de la 1.400 la 4.000 rpm.

Toate cele trei motoare sunt cuplate la o transmisie automată cu opt trepte, care oferă schimbări prompte și raffinate ale treptelor de viteză, potrivindu-se cu personalitatea gran turismo a automobilului.

În funcție de piața de comercializare și de versiunile de echipare, Stinger 2020 este acum disponibil cu un nou touchscreen opțional de 10.25 inch. Conexiunea Bluetooth multiplă permite utilizatorilor să conecteze până la două dispozitive mobile simultan – unul pentru utilizarea hands-free a telefonului și media și celălalt doar pentru utilizare media.

Pe noul Stinger există aplicațiile Apple CarPlay și Android Auto, dispunând de un sistem de comandă vocală pentru multe din funcțiile automobilului, cum ar fi sistemele de încălzire și ventilație, audio și navigație.

Kia Stinger 2020 dispune de aceleași sisteme avansate de asistență pentru șoferi pe care le-a oferit și anterior, dar și de o serie de noi funcționalități și actualizări pentru a oferi o protecție și mai mare șoferilor, pasagerilor și participanților din trafic. În funcție de piața de comercializare și de specificațiile automobilului, gama de sisteme avansate de asistență este foarte cuprinzătoare, multe dintre sistemele existente fiind îmbunătățite.

Intră în Galeria Foto

Informații complete despre Kia Stinger facelift
Informații complete despre Kia Stinger facelift
Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: KIA


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide