Informații despre noul Mercedes-Benz Clasa T. Modelul este adaptat nevoilor familiilor

Autor: Marius Vișan 28 iul. 2020 MASINI NOI
Informații despre noul Mercedes-Benz Clasa T. Modelul este adaptat nevoilor familiilor

O platformă de autovehicule comerciale ușoare va fi folosită pentru a crea un model nou: Mercedes-Benz Clasa T. Acesta este adaptat nevoilor familiilor, fiind totodată destinat pasionaților de călătorii în aer liber. Similar Clasei V, Mercedes-Benz Vans va oferi din prima jumătate a anului 2022 un monovolum pentru clienții privați. Denumirea clasei acestui nou model este „Clasa T”.

„Cu noua Clasa T, vom oferi un vehicul destinat familiilor și pasionaților de activități în natură, invitându-i pe aceștia în lumea Mercedes-Benz. Clienții din acest segment sunt în căutare de autovehicule compacte, atractive și practice – și tocmai acestea sunt cerințele pe care noua Clasa T le îndeplinește”, declară Marcus Breitschwerdt, Head of Mercedes-Benz Vans.

Clasa T va avea o calitate la standarde Mercedes-Benz

Fiind un proiect complet nou, Clasa T va fi asociată cu familia Mercedes-Benz și va prezenta caracteristici tipice brandului Mercedes-Benz. Noul autovehicul va purta ADN-ul Mercedes-Benz, cu precădere în ceea ce ce privește designul, valoarea, siguranța și conectivitatea.

În centrul atenției vor sta nevoile familiilor

Piața clienților privați este în centrul atenției pentru noua Clasă T. Noul model va răspunde nevoilor familiilor și persoanelor orientate spre diverse activități în timpul liber, la un raport preț-valoare atractiv. Litera T reprezintă conceptul de folosire eficientă a spațiului și este o denumire perfectă pentru noul model destinat familiilor.

Clasa T va avea și o versiune complet electrică

Noul Mercedes-Benz Clasa T oferă un spațiu încăpător și este potrivit pentru o serie variată de utilizări, inclusiv transportul de pasageri, ca referință în cadrul serviciilor de sharing – toate acestea fără a compromite confortul. Spre exemplu, ușile glisante, atât pe partea stângă, cât și pe partea dreaptă a autovehiculului, permit accesul ușor și confortabil în interior. Pe lângă motoarele convenționale, va exista și o versiune complet electrică.

Clasa T și Citan vor fi realizate în cooperare cu Renault-Nissan-Mitsubishi

În segmentul autovehiculelor comerciale ușoare de dimensiuni mici, Mercedes-Benz Vans este reprezentat de Citan din anul 2012. În luna august a anului trecut, divizia Vans a anunțat un succesor, împreună cu o variantă complet electrică. Pe baza acestei platforme, vor fi create două autovehicule: în timp ce Mercedes-Benz Citan este un autovehicul adaptat cerințelor clienților comerciali, Mercedes-Benz Clasa T este destinată în primul rând clienților privați.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide