Maserati Grecale Trofeo a atins 294km/h pe Autobahn – VIDEO

Autor: Andreea Ditcov 20 dec. 2022 MASINI NOI

Deși împarte platforma cu Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, Maserati Grecale Trofeo se diferențiază prin motorul V6, un twin turbo împrumutat de la MC20. Acesta produce 523  de cai putere și 620 Nm de cuplu. Grecale Trofeo fost pus la încercare pe o autostradă germană.

Maserati spune că Grecale Trofeo accelerează de la 0 la 100 km/h în 3,8 secunde și de la 0 la 200 km/h în 13,8 secunde. Acest lucru pare perfect plauzibil, deoarece crossover-ul pare a fi destul de rapid, în ciuda faptului că are o constituție robustă, deoarece cântărește 2.027 de kilograme, scrie motor1.com.

Accelerația lui Grecale nu a dezamăgit

Pe o autostradă din Germania Grecale a atins 294 km/h.

Modele precum Grecale și Levante ar trebui să fie un succes comercial, astfel încât Maserati să își poată produce în continuare mașinile sport tradiționale.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captură video YouTube - AutoTopNL


Andreea Ditcov
Andreea Ditcov
Andreea Ditcov este cel mai nou Redactor al echipei ProMotor.ro. Licențiată în Economie și Relații Internaționale, cu studii finalizate în Marea Britanie, a făcut primii pași în presă în urma unui proiect academic despre defrișările ilegale din Europa. Timp de trei ani a adunat experiență ... citește mai mult

Comentarii
Inchide