A doua generaţie BMW X6 şi-a arătat posteriorul mai subtil la Paris. LIVE

Autor: Andrei Ştirbu 06 oct. 2014 Știri auto

Noul BMW X6 şi-a făcut apariţia în premieră mondială la Salonul Auto Paris 2014, iar eu am fost acolo să-l privesc şi să-l ating.

Prima impresie a fost că pachebotul pe patru roţi al trecutului s-a transformat într-o maşină cu un design mai digerabil şi mai apropiat de aşteptările mele. Chestia asta s-ar putea să fie influenţată şi de faptul că toate drumurile sunt pline de X6-uri din prima generaţie, dar e clar că noua generaţie a SAV-ului german s-a maturizat puţin şi arată acum mai cuminte.

În interior, lucrurile sunt aproape la fel ca într-un X5. Ai în faţă acelaşi bord ca în X5 şi stai pe aceleaşi scaune ca în X5, dar odată ce treci pe bancheta din spate te trezeşti că dai cu capul de plafon dacă vrei să stai drept. În schimb, locul pentru picioare e mai mult decât îndestulător, aşa că se poate sta mai relaxat ca într-un Seria 5, de exemplu.

Teoretic, noul X6 ar trebuie să fie mai sportiv pe şosea decât fratele X5, dar asta voi vedea abia atunci când ajunge la test în România.

Alături de a doua generaţie X6, BMW a mai expus la Paris noul Seria 2 cabrio şi prototipul hibrid plug-in Concept X5 eDrive.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide