A rămas înzăpezit pe drum, aşa că şi-a abandonat maşina. Ce a descoperit când s-a întors: VIDEO

Autor: ProMotor, Mediafax 18 ian. 2016 Știri auto
A rămas înzăpezit pe drum, aşa că şi-a abandonat maşina. Ce a descoperit când s-a întors: VIDEO

 

 

Codul portocaliu de viscol, pentru unii şoferi, a fost doar o vorbă în vânt. Cei de la Stirileprotv.ro au prezentat cazul unui şofer care a parasit DN 2A, în judeţul Ialomiţa şi s-a aventura pe un drum lăturalnic. Chiar dacă acesta conducea o maşină de teren, la un moment dat a rămas suspendat chiar pe calea ferată. Când a văzut că nu se mai poate deplasa, a abandonat maşina şi s-a adăpostit. În momentul când primul plug de deszapezire a trecut, a luat în plin maşina, transformând-o într-un morman de fiare vechi.

Pentru a vedea imaginile cu maşina accidentată derulaţi la minutul 3.30.

Citeşte şi GALERIE FOTO. Rescue – Cea mai tare maşină de intervenţii

Citeşte şi GALERIE FOTO. Florin Piersic, şoferul. Maşinile pe care le-a deţinut şi sumele pentru care le-a vândut

Citeşte şi TOP 9 maşini în care nu mori dacă faci accident (plus 10 în care ai şanse mari să mori)

Dacă intenţionaţi să plecaţi la drum cu maşina în această perioadă, ţineţi cont de avertizările autorităţilor. Agenţia Naţională de Meteorologie avertizează că vremea va fi deosebit de rece, geroasă dimineaţa şi noaptea în majoritatea zonelor ţării, începând de astăzi, de la ora 23.00, până joi, la ora 10.00.

Potrivit informării meteo, în intervalul menţionat, vremea va fi deosebit de rece în majoritatea regiunilor. În sudul, estul şi centrul ţării vor fi temperaturi maxime preponderent negative, iar dimineaţa şi noaptea va fi ger, cu minime de -15….-10 grade, iar izolat în Muntenia, Oltenia şi sud-estul Transilvaniei se vor înregistra valori termice în jurul a -20 grade.

În noaptea de luni spre marţi (18/19 ianuarie) şi în prima parte a zilei de marţi (19 ianuarie), în Moldova, Dobrogea şi estul Munteniei, temporar, vântul va mai avea intensificări, cu viteze de 45…50 km/h, izolat peste 60 km/h în zona litorală, spulberând zăpada depusă în zilele precedente. 

Citeşte şi Bucureşti, în topul oraşelor cu cel mai prost trafic. Află pe ce loc suntem şi câte ore pierde un şofer pe an

Citeşte şi Ruşii relansează o maşină celebră, o viitoare concurentă directă pentru Dacia

Citeşte şi VIDEO. Maşinile Terminatorului. Cu ce se plimbă Arnold Schwarzenegger pe străzile din Beverly Hills

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide