Acum şi decapotabil: Citroen DS3 Cabrio Racing

Autor: Oraan Mărculescu 16 iul. 2013 Știri auto

Bazându-se pe reputaţia modelului din WRC, ediţia limitată Citroen DS3 Racing a reuşit să convingă un număr suficient de mare de fani. Aşa încât acum francezii încearcă marea cu degetul cu o nouă versiune, decapotabilă.

Citroen DS3 Racing Cabrio se bazează, evident, pe modelul decapotabil Citroen DS3 Cabrio, în timp ce partea tehnică de sub caroserie este aceeaşi ca la hot-hatch-ul de clasă mică: motor 1.6 turbo, de 200 CP, dar şi un tren de rulare cu setare sport.

Maşina, însă, atrage privirile în primul rând datorită exteriorului, caroseria fiind vopsită într-o nuanţă mată ”Dark Moon”, iar carcasele oglinzilor sau unele detalii fiind finisate cu ”Black Chrome”.

În interior, şoferul şi pasagerii sunt răsfăţaţi cu o tapiţerie specială ”Watch Strap”, în timp ce scaunele din faţă sunt sportive, cu o conformaţie care te duce automat cu gândul la raliuri. Se oferă chiar şi un scaun de copil în acelaşi stil racing!

Noul concept Citroen DS3 Cabrio Racing va fi expus şi la Salonul Auto Frankfurt 2013, ocazie cu care vom afla dacă francezii vor da undă verde producţiei în serie mică a acestei versiuni.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide