Audi Q2, cel mai tânăr membru al familiei Audi, a fost lansat la Geneva. GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 4 ani Știri

 


Audi tocmai a dezvăluit noul Audi Q2 în cadrul Salonului Auto de la Geneva. SUV-ul compact Q2 este un vehicul de tip urban cu un design progresiv şi un nivel ridicat de funcţionalitate. Acesta oferă sisteme de conectivitate, infotainment şi asistenţă la un nivel de clasă premium.

Q2 lansează o selecţie de şase motoare diferite. Gama începe cu un motor de 1.0 litri cu trei cilindri TFSI, două motoare cu patru cilindri pe benzină de 1,4 şi 2,0 litri. Pe lângă acestea mai există trei motoare diesel cu patru cilindri de 1,6 şi 2,0 litri. Puterea lor variază de la 85 kW (116 CP) la 140 kW (190 CP). Ca o alternativă la transmisia manuală cu şase trepte, Audi oferă, de asemenea, transmisia cu dublu ambreiaj cu şapte viteze pentru toate motoarele.

În cazul celor TDI de top şi 2.0 TFSI, va exista o transmisie cu dublu ambreiaj, care este dotat cu un nou tip de alimentare cu ulei şi frecare redusă. Ambele motoare pot fi combinate cu un sistem de tracţiune integrală ca echipament standard. 

Portbagajul lui Q2 are o capacitate de 405 litri, volumul putând fi extins la 1.050 de litri prin rabatarea spătarului banchetei din spate. 

Lansarea pe piaţă europeană a lui Audi Q2 se va face în toamna anului 2016. Comenzile pentru noul SUV Audi vor începe de la jumatatea anului.

Click aici pentru GALERIA FOTO


 

 Comentarii
Inchide