Audi S3 Cabrio completează familia S la Geneva

Autor: Iulian Dnistran 20 feb. 2014 Prezentări

Audi S3 Cabrio, adică varianta sportivă a decapotabilei compacte Audi A3, va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto Geneva 2014 din luna martie, alături de un alt nou-venit în lumea S, mai precis Audi S1.

Aşa cum era de aşteptat, Audi S3 Cabrio preia de la fratele cu acoperiş fix motorul pe benzină de 2,0 litri care produce 300 CP şi 380 Nm, precum şi pachetul aerodinamic exterior ce conţine jante de 18 inci, spoilere redesenate şi, bineînţeles, câteva embleme S3.

Potrivit Audi, noua decapotabilă sportivă va fi disponibilă doar împreună cu cutia de viteze automată cu şase trepte şi ambreiaj dublu S tronic care trimite puterea către toate cele patru roţi prin intermediul sistemului de tracţiune integrală quattro. În comparaţie, versiunea hatchback a lui S3 poate fi echipată şi cu o cutie manuală cu şase trepte.

Primul Audi S3 Cabrio din istorie arată cam aşa. Nu e rău

Cu acoperişul textil în poziţia în care îi protejează pe cei din maşină de intemperii, portbagajul lui Audi S3 Cabrio are o capacitate de 285 de litri. După ce acoperişul e retractat, operaţiune care durează 18 secunde, volumul portbagajului scade la 245 de litri.

Audi S3 Cabrio va debuta în premieră mondială la Salonul Auto Geneva 2014 şi va fi pus în vânzare imediat după, cu preţuri care încep de la 48.500 de euro în Germania.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide