Bentley lansează nava amiral Flying Spur W12 S – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 07 sept. 2016 Știri auto

 


Bentley lansează nava amiral din gama Flying Spur: Flying Spur W12 S. Aceasta îmbină luxul, stilul şi forţa, totodată aceasta fiind şi prima limuzină Bentley cu patru uşi care atinge o viteză maximă de peste 320 km/h. 

Exteriorul noului Flying Spur W12 S are numeroase detalii în nuanţe închise ce includ grila şi ramele farurilor cu finisaj lucios Beluga, difuzorul bară spate dar şi finisajele opţionale din fibră de carbon conferă noului model o apariţie dramatică în acord perfect cu performanţele îmbunătăţite ale modelului.

„Noul Flying Spur W12 S este cel mai performant sedan de lux. Îmbină o dinamică îmbunătăţită şi o putere mai mare a renumitului motor de pe W12 cu un exterior cu caracter şi un design interior pentru clienţii interesaţi de un Flying Spur cu şi mai multă atitudine”, a declarat Wolfgang Durheimer, Chairman and Chief Executive of Bentley Motors.

FOTO

Flying Spur W 12 S este dotat cu un motor biturbo de 6 litri, care îi conferă mai multă putere – 626 CP, iar cuplul maxim a fost mărit de la 800 Nm la 820 Nm. 

Această creştere de putere permite limuzinei Flying Spur W12 S să atingă o viteză maximă de 325 km/h – fiind primul model Bentley cu patru uşi care depăşeşte bariera de 320 km/h. Sprintul iniţial până la 100 km/h durează doar 4,5 secunde.

Conform tradiţiei moderne Bentley, puterea este livrată printr-un sistem cu tracţiune integrală cu o distribuţie de putere faţă spate de 40:60, pentru călătorii sigure şi antrenante pe orice tip de teren, indiferent de condiţiile meteo.

Noua suspensie reglabilă a modelului Flying Spur W12 S contribuie la o manevrabilitate şi o putere de tracţiune sporite, în timp ce frânele ceramice sunt disponibile opţional, cu etriere finisate în vopsea roşie sau neagră.

Farurile şi stopurile au primit o nuanţă mai închisă, în timp ce o nouă inserţie la nivelul barei de protecţie sugerează o manieră de condus mai asertivă.

Jantele de pe noul Flying Spur W12 S sunt de 21”, cu 7 spiţe, cu un nou finisaj negru lucios sau, opţional, cele sport de 21” cu 5 spiţe, cu finisaj negru lucios sau într-o nuanţă închisă.

La interior, Flying Spur W12 S etalează detalii stilistice create pentru a-i spori aspectul sportiv şi luxos, oferind numeroase elemente lucrate manual, o paleta cromatică mai largă, un nou finisaj pentru capacul consolei centrale şi tigheluri personalizate.

Interiorul standard include un finisaj negru, distinctiv pentru capacul consolei centrale şi chederele geamurilor (finisajul din fibră de carbon satinat este opţional); emblema W12 S de pe tetieră poate fi realizată prin tigheluri de contrast sau cusătură invizibilă; embleme W12 S pe pragurile laterale faţă şi spate; un volan Sport Plus cu trei spiţe şi padele randalinate pentru schimbarea vitezelor, care sunt disponibile doar opţional la alte modele.

Şi pentru ca totul să fie complet o telecomandă cu ecran tactil, acţionată din consola lăcuită din spate la simpla apăsare a unui buton, permite controlul temperaturii şi al sistemului de infotainment din confortul banchetei. Flying Spur este prevăzut, de asemenea, cu un hotspot WiFi pentru conectivitate în timpul călătoriilor.

Livările pentru noul Flying Spur W12 S vor începe la sfârşitul acestui an.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide