Cea mai bună reclamă gratuită pentru Duster o face… Porsche Macan

Autor: Andrei Ştirbu 10 apr. 2014 Știri auto

Porsche Macan este testat în aceste zile de presa internaţională în Maroc – acolo unde este prezent şi redactorul-şef ProMotor, Adrian Mihălţianu, de la care veţi afla în curând cum se conduce noul Macan.

Întâmplător sau nu, lansarea de presă a Daciei Duster a avut loc în 2010 tot în Maroc, în ultimii patru ani modelul românesc devenind o maşină bine vândută, aptitudinile sale offroad fiind perfecte pentru infrastructura foarte slabă.

Ei bine, iată că acum cel mai ieftin SUV compact (şi cel mai capabil în offroad) se întâlneşte cu unul dintre cele mai scumpe SUV-uri compacte (şi cel mai sportiv, se pare) într-o ipostază… inedită.

După prima imagine, cine mai crede că SUV-ul sportiv a trecut fără probleme pe-acolo?!

Poza a fost surprinsă de Gavin Green, jurnalist Car Magazine, care a eşuat în tentativa de a trece peste nişte obstacole cu Macan-ul de test, însă a fost salvat de un Duster. Mesajul lui pe twitter: ”Porsche Macan blocat în offroad în Maroc. Dacia Duster venită pentru a-l salva”.

Suntem curioşi dacă departamentul de marketing Dacia va specula acest moment, care e una dintre rarele ocazii în care poţi beneficia de reclamă gratuită. Chiar dacă, ulterior, jurnalistul britanic a revenit cu un alt post pe twitter, în care declara că Macan a reuşit, până la urmă, să depăşească obstacolul fără intervenţia Duster-ului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide